Tecnica Zero G Tour Pro Randomonot 24/25

799,00 

Flex: 130
Lesti: 99mm
Tech insertit

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Brand:

Kuvaus

Tecnica Zero G Tour Pro on miesten tukevat ja kevyet randomonot

Tecnica Zero G Tour Pro -laskettelumonot ovat huippuluokan valinta vaativille hiihtovaeltajille, jotka etsivät täydellistä yhdistelmää keveyttä, suorituskykyä ja mukavuutta. Näiden monojen kuori on valmistettu kestävästä ja kevyestä Grilamid®-materiaalista, ja varsi on vahvistettu hiilikuidulla, mikä takaa erinomaisen jäykkyyden ja voimansiirron.

Flex Index 130 tekee näistä monoista erittäin jäykät, tarjoten tarkan hallinnan ja reagoivuuden jyrkissä ja teknisissä laskuissa. 99 mm lesti takaa tiukan ja tarkan istuvuuden, joka parantaa laskettelijan tuntumaa ja vakautta.

Painoltaan vain 1280 grammaa (puolikas pari), nämä monot ovat markkinoiden kevyimpiä, mikä tekee niistä ihanteelliset pitkiin nousuihin ja vaelluksiin. Neljä kevyttä magnesiumsolkea ja 35 mm powerstrap-hihna tarjoavat lisätukea ja mukavuutta.

Pohjat ovat ISO 9523 -standardin mukaiset ja yhteensopivat Low tech insert -siteiden kanssa, ja Vibram-kumipohjat takaavat erinomaisen pidon ja kestävyyden. Ecodesign C.A.S. Ultralight -vuori on suunniteltu ympäristöystävällisesti ja tarjoaa mukavuutta sekä lämpöä, ja Recco®-heijastin parantaa turvallisuutta hätätilanteissa.

Tecnica Zero G Tour Pro -monot ovat täydellinen valinta niille, jotka eivät halua tehdä kompromisseja suorituskyvyn ja mukavuuden välillä. Ne tarjoavat kaiken, mitä vaativa hiihtovaeltaja tarvitsee, olipa kyseessä jyrkkä lasku tai pitkä nousu.

Linkki valmistajan sivulle

Katso tästä Zero G sarjan pehmeämpi versio

Lisätiedot

Koko

24.5, 25.5, 26.5, 27.5, 28.5, 29.5, 30.5