Atomic Live Shield Shorts

109,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Brand:

Kuvaus

Atomic Live Shield Shorts

Atomic Live Shield Shorts -suojashortsit tarjoavat erinomaisen suojan ja mukavuuden aktiivisille laskettelijoille. Nämä shortsit on varustettu erityisillä suojatyynyillä, jotka suojaavat häntäluuta iskuilta, olipa kyseessä kaatuminen tai osuma porttiin kilpailuissa.

Ominaisuudet

  • Monikerroksinen vaahto: Suojatyynyt on valmistettu erittäin kevyestä, monikerroksisesta 3-kerrosvaahdosta, joka on pehmeä kehoa vasten ja jäykempi ulkopuolelta. Tämä rakenne auttaa absorboimaan iskuja tehokkaasti ennen kuin ne saavuttavat kehon.
  • Hengittävät ja joustavat materiaalit: Shortsien korkealaatuiset tekstiilit ovat hengittäviä ja joustavia, tarjoten tiukan ja tukevan istuvuuden ilman rajoittavaa tunnetta.
  • Irrotettavat suojatyynyt: Häntäluun suojatyynyt ovat irrotettavissa, mikä lisää shortsien monipuolisuutta eri aktiviteettitasoille.
  • Reaktiivisuus kehon lämpötilaan: Materiaalit mukautuvat kehon lämpötilaan, tarjoten yksilöllisen istuvuuden ja joustavuuden.

Käyttömukavuus

Atomic Live Shield Shorts -suojashortsit on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista liikkumisvapautta ja mukavuutta koko päivän kestävään lasketteluun. Ne pitävät suojauksen hengittävänä ja hyvin istuvana, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan kaikille, jotka haluavat lisäsuojaa ilman kompromisseja mukavuudessa.

Nämä shortsit ovat täydellinen valinta laskettelijoille, jotka haluavat suojata itseään tehokkaasti ja mukavasti.

 

Linkki valmistajan sivulle

Lisätiedot

Koko

L, M, S, XS